Het oude ziekenhuis

Het oude ziekenhuis


Het resort is gehuisvest in en rond het ‘oude ziekenhuis’, ofwel de N.V. Sanatorium “Het Groene Kruis”. Hedendaags, naast ” Brasami”

De eerste steen van het oorspronkelijke gebouw werd gelegd op 29 januari 1916. Toen op 7 juli 1917 het nieuwe ziekenhuis door de Gouverneur van Curaçao  officieel werd geopend, konden op 11 juli de eerste patiënten worden opgenomen. Om te kunnen concurreren met het St. Elisabeth’s Hospitaal werden halverwege de jaren ’30 grote verbeteringen en modernisering aan het gebouw en inrichting gedaan.

Met de financiering door de Bataafse Petroleum Maatschappij werd er een nieuw operatiecomplex gerealiseerd. Om het rumoer voor de patiënten te beperken werden ook de omliggende terreinen aangekocht.

Lees meer

Zwembad

Zwembad


Met trots kunnen wij mededelen dat wij de beschikking hebben over een sfeervol zwembad met zonneterras voorzien van ligbanken en loungebanken. U kunt hier heerlijk relaxen en ontspannen met het hele gezin met een verkoelend drankje. Kortom precies wat u zoekt voor een ontspannen vakantie.

Lees meer

Gezamenlijke leefruimtes

Gezamenlijke leefruimtes


Zodra u bij ons het terrein opkomt ziet u aan de rechterkant, tussen de studio’s, gelijk onze gezellige palapa. Hier kunt u genieten op de loungebanken van een drankje, een (kaart)spelletje spelen, muziek luisteren of een film kijken op onze gezamenlijke televisie met Netflix.

Daarnaast is er boven een grote gezamenlijke ruimte met bibliotheek, spelletjeshoek en bar met keuken. Hier kunt u kunt ten alle tijden gebruik van maken. Via deze ruimte kunt u gelijk doorlopen naar buiten, waar ons zwembad gelegen is.

Lees meer